Istog dana desila su se dva slučaja u kojima je napadač 67-godišnjak, ali je nejasno da li je reč o istoj osobi


Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, zlostavljanje, maltretiranje, pla;
Foto: Pixabay

Šezdesetsedmogodišnji žitelj Kičeva, grada na zapadu Makedonije, čije ime nije saopšteno, silovao je maloletnu devojčicu (14) u zabačenom i manje prometnom delu grada. Ovaj monstruozni čin sasvim slučajno je video jedan prolaznik, koji je o tome obavestio policiju.

Pedofil iz Leskovca tražio devojčici da se skine gola, a kad je odbila - nastao je pakao! Pretio da će joj izvaditi dušu na najbolesniji način (FOTO)

Osnovno javno tužilaštvo iz Gostivara je saopštilo da je tokom jučerašnjeg dana, u Kičevu, muškarac silovao dete staro 14 godina.

- Napad se dogodio u popodnevnim satima u delu grada gde je manji promet ljudi. Događaj je primetio slučajni prolaznik i odmah pozvao MUP. Osumnjičeno lice je pobeglo, ali je nedugo potom uhapšeno - saopštilo je tužilaštvo iz Gostivara.

Događaj je primetio slučajni prolaznik i odmah pozvao policiju, Foto: Profimedia

Protiv njega je otvorena istraga za počinjeno krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina", za šta je predviđena zatvorska kazna od najmanje 12 godina. Osumnjičenom je određena mera pritvora.

Istog dana u istom gradu, jedan žitelj Kičeva je policiji prijavio da je oko 14.30 časova u Ulici Janko Mihajlovski, u blizini Pravnog fakulteta video kako nepoznati muškarac po telu i intimnim delovima dodiruje žensko dete.

Nije poznato da li je B. S. iz Kičeva odgovoran i za silovanje 14-godišnje devojčice, Foto: Telegraf.mk /Vlatko Perkovski

Policija je odmah reagovala, a kada su inspektori stigli na lice mesta tamo su zatekli prijavljenog čoveka, šestogodišnju devojčicu i nekoliko građana. Nasilnik, za koga je policija saopštila da se zove B. S. (67) iz Kičeva je uhapšen, a devojčica je poslata na lekarski pregled. Doktori nisu konstatovali telesne povrede, a sa devojčicom je u prisustvu njenih roditelja i socijalnog radnika bio izvršen razgovor.

Nije poznato da li je pomenuti B. S. iz Kičeva odgovoran i za silovanje 14-godišnje devojčice.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(D. J.)