DOLIJALA NS BAKA S POTERNICE Nađena žena koju su kamere snimile kako držeći unuku uzima tuđu torbicu


NOVI SAD - Protiv Novosađanke (52), osumnjičene za krivično delo krađa, policija će podneti  krivičnu prijavu. Ona se tereti da je, 8. aprila, u ulici Seljačkih buna, ukrala torbicu sa novcem, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima koju je jedan Novosađanin ostavio na biciklu.

>OVO JOŠ NISTE VIDELI: Novosadska baka izvela unuku u šetnju, a ONDA je nestala TORBICA

Saslušana je u svojstvu osumnjičene i protiv nje će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku.Da podsetimo, sigurnosna kamera na jednoj zgradi u novosadskom Novom naselju zabeležila je trenutak na kome se vidi kako žena u pratnji malog deteta, krade torbicu sa jednog bicikla.

Sigurnosna kamera je zabeležila na 1.51 minutu kako žena u pratnji malog deteta krade torbicu sa jednog bicikla.Na snimku se jasno razaznaje da je ova žena koja je šetnju najverovatnije sa unukom iskoristila da opljačka neopreznog biciklistu. Na snimku se vidi kako žena najpre osmatra da li ima nekog u blizini da bi potom sa bicikla naslonjenog pored zgrade ukrala torbicu. Žena u jednom trenutku pomera malo dete na drugu stranu kako bi mogla da skine torbu.

(S. S./Foto: Facebook printscreen Uživo sa NS ulica)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beograđani, pazite se ovog džeparoša! Snimljena bestidna krađa u gradskom prevozu!