Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom "Hvala Vučiću"


Aleksandar Vučić, Kruševac
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Veliki broj građana dočekao je danas predsednika Srbije Aleksandara Vučića ispred fabrike Kromberg i Šubert u Kruševcu, koja danas otvara novi pogon u tom gradu, a on im je poručio da to nije kraj i da će dovoditi i nove fabrike u njihov okrug.

Krstići dočekali Vučića sa pogačom i solju: Hvala Vam za dolazak nemačkog investitora (FOTO)

Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom "Hvala Vučiću", a on im je, u kraćem obraćanju, poručio da će biti još fabrika kako bi bilo posla za žitelje Rasinskog okruga.

Građani dočekali Vučića u Kruševcu - Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je podsetio da su im se mnogi smejali i nisu verovali kada se pre nekoliko godina krenulo u razgovore za fabriku Kromberg i Šubert, a danas je u njoj, ističe, zaposleno 560 ljudi iz Kruševca i Rasinskog okruga.

- Biće 2.500 zaposleno i to nije kraj. Dovodićemo nove fabrike. Hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu - rekao je on.

Vučić pred građanima u Kruševcu - Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik je poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka i spolja i iznutra i da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti i da sačuvamo Srbiju i da ona ide napred.

- Da vi budete bogatiji, da vam deca budu živa i zdrava, da ih bude mnogo više nego što ih imamo danas...Sve najbolje vam želim i vidimo se uskoro nekom sličnom prilikom. Hvala vam - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)