Mirjana Škrijelj u zatvoru ćeliju deli sa Jelenom Jovović. Ona je optužena za saizvršilaštvo u ubistvu svoje petnaestomesečne bebe P. J. koju je 4. februara na smrt pretukao njen dečko


Baranka Mirjana Došljak Škrijelj, Jelena Jovović
Foto: Privatna arhiva, e-stock.us/Petar Jovanovic

Mirjana Škrijelj (29) iz Bara, osumnjičena za ubistvo šestomesečne bebe u zatvoru deli sobu sa Jelenom Jovović (34) iz Podgorice koja je pre tri meseca stigla u Istražni zatvor zbog optužbi da je učestvovala u ubistvu njenog petnaestomesečnog sina.

„Poništila“ je svu svoju decu: Bili smo kod čedomorke iz Prevešta, koja je od domaćinstva napravila dečju grobnicu (VIDEO) (FOTO)

Osim Jovović, pritvor je određen i Nerminu Šišiću, njenom dečku, koji je, prema navodima prijave, nasmrt pretukao dečaka, objašnjavajući da je to učinio jer mu je smetao dečji plač.

Kako saznaje Pobjeda iz izvora bliskih istrazi, Škrijelj ničim nije pokazala da se kaje zbog zločina koji joj istražitelji stavljaju na teret.

Mirjana Škrijelj/Foto: Privatna arhiva

UBILA BEBU DA SE OSVETI SUPRUGU

Od trenutka kada je prikrivala da je zadavila svog sina, pa do priznanja, Škrijelj nije pokazala nikakve emocije. Izvori bliski istrazi tvrde da je ispričala da je to učinila jer joj suprug nikad nije bio kod kuće. Škrijelj je određen pritvor do 30 dana.

Pred tužiocem je priznala da je ubila bebu, pravdajući se da je to uradila jer je bila pod terapijom jakim lekovima koje uzima zbog epilepsije.

Telo je pronašao otac bebe u krevecu. Beba je bila zamotana u mušemu i nije davala znakove života. Otac je odneo dete u Hitnu pomoć, gde su lekari konstatovali smrt.

Beba je bila zamotana u mušemu i nije davala znakove života/Foto-ilustracija: pixabay.com

BEBA ZADAVLJENA MUŠEMOM

Ubistvo bebe istražitelji su otkrili nakon obdukcionog nalaza i tragova koje su pronašli u kući Škrijelj. Nalaz je pokazao da je beba zadavljena mušemom, pa su inspektori obavili poligrafsko ispitivanje koje Mirjana Škrijelj nije prošla.

Stric osumnjičene Mirjane Škrijelj, Slobodan Došljak kazao je Televiziji PinkM da je zetečen i te da ništa nije ukazivalo na ovakav ishod.

Prve komšije ove porodice ispričale su da su između supružnika bili poremećeni odnosi već duže vreme, kao i da se moglo naslutiti da će se desiti nešto loše.

Jelena Jovović/Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

Ona sada u zatvoru ćeliju deli sa Jelenom Jovović. Ona je optužena za saizvršilaštvo u ubistvu svoje petnaestomesečne bebe P. J. koju je 4. februara na smrt pretukao njen dečko, državljanin BiH, Nermin Sišić.

Sišiću i Jovović zaprećena maksimalna kazna od po 40 godina zatvora. Istraga je pokazala da je Šišić i ranije tukao dečaka i da je njegova majka to znala, zbog čega je i ona uhapšena.

Monstrum Nermin Sišić/Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

I Jovović je, isto kao i Škrijelj, za manje od 24 sata promenila iskaz. Lekarima u Hitnoj je kazala da je njen sin još pre mesec pao iz dupka i tako zadobio povrede i izgubio svest.

Te priče držala se i pred lekarima u Kliničkom centru, ali obdukcioni nalaz je pokazao da je dete brutalno pretučeno.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/Blic)