One su "ukrstile koplja" u vezi sa bombardovanjem SR Jugoslavije i štetnosti osiromašenog uranijumaMilica Zavetnica, Jelena Milic
Printksin: TV Happy

Milica Đurđević Stamenkovski, političarka i osnivač pokreta Zavetnici i Jelena Milić, politička analitičarka i direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) oštro su se sukobile u jutarnjem programu TV Hepi zbog neslaganja u stavovima oko Kosova i posledica bombardovanja SR Jugoslavije.

Vučić u intervjuu zvaničnom servisu EU: Većina Srba za ulazak u Uniju, ali su iscrpljeni zbog 18. godina čekanja

Gošće su "ukrstile koplja" u vezi sa bombardovanjem SR Jugoslavije i štetnosti osiromašenog uranijuma.

- Jedini deo teritorije na Kosovu, koji nije bombardovan, jeste onaj na kom se danas nalazi baza Bondstil i krug od 4 km oko. Ako je osiromašeni uranijum lekovit, kako kažu, zbog čega NATO pakt nije bombardovao tu teritoriju gde je kasnije podigao svoju bazu - pitala se Milica što je izazvalo oštru reakciju Jelene Milić koja ju je pitala na čijem je ona to platnom spisku, jer ne postoji nijedan javni i dostupni podatak o izvorima finansiranja Zavetnika.

Milica Đurđević Stamenkovski, Nebojša Krstić i Jelena Milić-Printksin: TV Happy

Svađa je kulminirala, kada je mlada Zavetnica Jelenu Milić nazvala starletom, pa su morali da se uključe voditelji Milomir Marić i Irina Vukotić koji su bezuspešno pokušavali da smire strasti.

- Ona ne zna da li je starleta gospodina Marića ili NATO pakta - rekla je Milica.

Iako je opomenuta da mora da bira reči, Milica je direktorku Centra za evroatlantske studije zatim nazvala "stranim agentom" koja joj je uzvratila istom merom nazivajući je "ruskim plaćenikom koji minira svoju zemlju".

U pokušaju da smiri situaciju nije uspeo ni marketinški stručnjak Nebojša Krstić, koji je takođe bio gost, a koje su sve optužbe pale u jutarnjem programu možete pogledati u snimku:

VIDEO Na današnji dan NATO je bombardovao kinesku ambasadu:

(Telegraf.rs)